Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Universitat d'Andorra

Sector
Públic
Sistema
Andorrà

La Universitat d’Andorra és la universitat pública del Principat d’Andorra. L’ensenyament superior al país va iniciar-se l’any 1988, amb la creació de les escoles d’Infermeria i d’Informàtica, donant origen a la Universitat d’Andorra, que des del 2004 té el seu campus situat al centre de Sant Julià de Lòria.

La seva missió és respondre, amb qualitat, a les necessitats de la societat andorrana en ensenyament superior i recerca, i formar persones per tal que adquireixin el coneixement i les competències necessàries per incorporar-se ràpidament i amb èxit al món laboral. Gràcies a això, més del 90% dels titulats troben feina abans d’acabar els estudis o durant el primer mes de recerca, segons un estudi d’inserció laboral fet per l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA) l’any 2018.

Els seus principals actius són l’atenció personalitzada a l’estudiant, la promoció de l’aprenentatge al llarg de la vida i un model educatiu amb plans d’estudi basats en l’assoliment de competències mitjançant la resolució de reptes. Anualment, l’UdA compta amb més de 600 estudiants de títols oficials i sobrepassa els 1.400 en formació continuada.

Edat mínima
18
Foto UdA

Raons per estudiar a la UdA

Més informació sobre el centre

Adreça
Plaça de la Germandat, 7

AD600
Sant Julià de Lòria
Telèfon
743 000