Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Dates clau

Dates clau i inscripcions

No t'ho perdis!

En aquesta pàgina trobaràs totes les inscripcions que están actives en aquest moment, també t'informem del límit d'inscripció.

No et quedis sense la teva plaça!

TANCAT- Oberta la convocotòria pel concurs Premis Sergi Mas - XI Mostra d’Arts Plàstiques per a Joves.

En aquest concurs se seleccionaran, d’entre les obres presentades a la categoria que correspongui, tres guanyadores, que seran premiades amb una dotació econòmica, i una guanyadora de la beca Sergi Mas.

La beca Sergi Mas atorga una dotació en concepte de beca o ajuda per a la formació artística.

Poden participar en aquest concurs les persones físiques residents legalment a Andorra, d’entre 14 i 30 anys, que no es trobin compreses en cap de les situacions que impedeixen contractar amb l’Administració

El termini de presentació de les obres començarà el dilluns 6 de maig i finalitzarà el 17 de maig del 2024, en horari de 8 h a 16.30 h de dilluns a dijous i els divendres, de 8 h a 14.30 h.

CATEGORIES

 • Grup A: de 14 a 17 anys
 •  Grup B: de 18 a 22 anys
 • Grup C: de 23 a 30 anys

 

Sessions informatives de l'UDA pel període de preinscripcions 2024-2025

Amb motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2024-2025, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades als diferents àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinacions d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat catorze sessions informatives entre els mesos d’abril i juny, habitualment entre dilluns i dijous a les 19.00 h, tant en modalitat presencial com en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. A més de les sessions sobre els diferents estudis de primer cicle universitari, també n'hi haurà de dedicades a l'oferta de màster. 

Presencials (a l’UdA)

 • Bàtxelor en Infermeria: 10 d’abril a les 19.00 h
 • Bàtxelor en Ciències de l’educació: 11 d’abril a les 19.00 h
 • Bàtxelor en Informàtica: 15 d’abril a les 19.00 h
 • Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració: 17 d’abril a les 19.00 h
 • Màster en Salut: 8 d’abril a les 19.00 h
 • Màster en Educació: 9 d’abril a les 19.00 h
 • Màster en Analítica de dades: 10 d’abril a les 19.00 h

Virtuals (en línia)

TANCAT - Cerques feina per a la temporada d’estiu?

🔁El Servei d’Ocupació organitza una trobada laboral (job meeting) per posar en contacte treballadors majors de 16 anys de nacionalitat Andorrana o amb permís de residència i treball i empreses de diferents sectors que cerquen personal per a la temporada d’estiu. 

📍La trobada tindrà lloc el dia 16 de maig del 2024, a les 10 h, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella (sala Consòrcia).

🗒️Les empreses presentaran als demandants d’ocupació les oportunitats laborals que ofereixen, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi.

💬Posteriorment, les persones interessades podran presentar la seva candidatura en els espais reservats a cada empresa, i rebre assessorament en la recerca de feina temporal. 


🧾No oblidis de portar còpies del teu currículum !
 

🔏Reserva la teva plaça!

 

 

Obert el període d'inscripcions corresponent al 3r trimestre del 2023-2024.

Us informem que el Centre de Formació al Llarg de la Vida ha obert el període d'inscripcions corresponent al 3r trimestre del 2023-2024.

 Són cursos gratuïts, adreçats a persones majors de 16 anys, i es realitzen de l'11 de març fins al 20 de juny del 2024, de dilluns a dijous, de 19:00 a 22:30h.

 •  Cursos de preparació per a la prova de graduat en segona ensenyança per a candidats lliures
   
 •  Diploma de ciències humanes i socials d'Andorra (procés d'accés a la nacionalitat andorrana)

 Les inscripcions es poden fer del 4 al 7 de març del 2024 a la pàgina web:

Convocatòria oberta: Emancipació jove

El programa d'impuls per a l'emancipació dels joves és una iniciativa del Govern d’Andorra, en el marc de les polítiques d’habitatge i joventut, que respon a la necessitat de facilitar l’accés a un habitatge a la població jove d’edat compresa entre els 22 i els 30 anys.

Objectius: 

 • Facilitar l'emancipació dels joves donant suport i informació en aspectes formatius d'ocupació i habitatge.  
 • Descentralitzar la població cap a parròquies no centrals.