Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Universitat Carlemany

Sector
Privat
Sistema
Andorrà

La Universitat Carlemany és una universitat online internacional i ofereix una formació interdisciplinària que permet a l'alumnat comprendre i actuar des de diferents angles, i afrontar els reptes de la societat, des de la digitalització fins a la sostenibilitat mediambiental tant en organitzacions privades com en organismes públics.

La seva oferta docent consta de bàtxelors  de 3 anys, bàtxelors  d'especialització d'1 any i màsters de 2 anys; totes les titulacions estan adaptades a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), també conegut com a Pla Bolonya, per la qual cosa gaudeixen de validesa i reconeixement en tots els estats en formen part.

La Universitat Carlemany forma part de Planeta Formación y Universidadesla xarxa internacional d'educació superior de Grupo Planeta. Compta amb vint-i-dues institucions educatives a Espanya, Andorra, França, Itàlia, Nord d'Àfrica, els Estats Units i Colòmbia. Cada any més de 100.000 estudiants procedents de 114 nacionalitats diferents, es formen a través de les seves escoles de negocis, universitats, escoles superiors especialitzades i centres de formació professional.

Edat mínima
12
Edat màxima
30
Uni Carlemany

Més informació sobre el centre