Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Punt d’Informació Juvenil d’Ordino

Població
Àmbit
Comunal

El Punt d’Informació Juvenil és un servei públic i gratuït a la parròquia obert per a tots els joves de la parròquia. L’objectiu és oferir informació, assessorament i orientació sobre tots aquells temes i necessitats que puguin tenir aquest col·lectiu jove.

Un espai de trobada i d’intercanvi al que es pot accedir lliurament tots els dies de la setmana. Disposa de taules per treballar, ordinador, connexió wifi gratuïta, llibres, guies, jocs, Playstation, Wii... També fem activitats conjuntes amb els companys del Punt 400 de La Massana.

Planifiquen un munt d'activitats per als períodes de vacances escolars. Algunes sortides clàssiques són la visita al Saló del Manga de Barcelona, però també fan activitats a la natura i a altres centres com el 360º Extrem, Caldea o Bloc Cafè. De forma periòdica proposen diferents tallers relacionats amb els centres d'interès dels joves. 

Punt Jove Ordino

Taller de prevenció de residus

Setmana Europea de Prevenció de Residus

Cada any, es celebra la Setmana Europea de Prevenció de Residus on cada Espai Cultural del país du a terme un taller utilitzant material reciclat per conscienciar a tota la població. Des del Punt Jove d'Ordino també fem aquest taller a càrrec de l'Anna Frases, on cada any es fan servir diferents materials reciclats per poder donar-li una segona vida.  

És una activitat gratuïta on qualsevol jove de la parròquia es pot apuntar comunicant-ho al responsable del Punt. Setmanes abans del taller es fa difusió perquè qualsevol persona s'assabenti. 

Més informació sobre el recurs