Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 

Espai Jovent d'Escaldes-Engordany

Població
Àmbit
Comunal

L'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany ofereix un ampli ventall de propostes i de serveis, en el qual trobaràs un equip d'educadors que estaran a la teva disposició per resoldre els teus dubtes, donar suport als teus projectes i escoltar-te sempre que ho desitgis.

A més a més, a l'espai podràs reservar la sala que necessitis, ja sigui per estudiar, assajar, reunir-te amb els amics, per venir a treballar amb el teu ordinador. D'altra banda, podràs fer ús de les nostres taquilles gratuïtament per deixar el material que necessiteu.

Per cert, si tens pensat gravar un programa de ràdio, aquí tens una sala equipada i preparada per començar, i t'ajudem en la difusió des del nostre Instagram.

Encara tens dubtes? Vine a conèixer-nos i fem un futbolo.

L'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany s'ubica al passeig del Valira, 1, al complex del Prat del Roure.

 

Edat mínima
12
Edat màxima
30
espai

Taller d'il·lustració del manga

T'agradaria iniciar-te al món de l'art del manga? A l'Espai Jovent pots.
Els dies 19, 26 de febrer i 4 i 11 de març de 17.30 a 19.00 h, el tallerista Mart Huguet especialitzat en la tècnica artística del manga, ens ensenyarà diferents tècniques i coneixements d'aquesta disciplina.
Places limitades, el preu de l'activitat és de 5 euros. Aquí a l'Espai Jovent.


Corre! No t'ho pensis.

Projectes

CONNECTA’T

 • Es tracta d’un projecte trimestral que ofereix als joves un ampli ventall d’activitats de lleure.

ART JOVE

 • És un concurs trimestral que busca potenciar el talent plàstic dels joves creadors.

TALENTEJANT

 • Es tracta d’un concurs d’arts escèniques que pretén potenciar el talent escènic dels joves creadors.

DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT

 • Es tracta d’oferir un espai als joves per tal de commemorar el Dia Internacional de la Joventut, cada any hi ha una temàtica i organització diferent en base als interessos dels joves.

MURS LLIURES

 • Aquest projecte pretén oferir un espai als joves per crear al carrer i potenciar així l’art urbà.

DUES GENERACIONS, UNA MIRADA

Es tracta d’un projecte intergeneracional que s’inicia al setembre que pretén compartir experiències sobre un mateix fet, apropant així dues generacions de la nostra societat.

ACTIVA’T

 • És una proposta de cara al bon temps que té l’objectiu d’activar el cos i la ment dels joves amb propostes exteriors.

SALA ESTUDI NOCTURNA

 • Es tracta d’un recurs que oferim els mesos d’exàmens finals, amb l’objectiu que els joves que no tinguin un espai condicionat per estudiar, puguin fer-ho en les nostres instal·lacions de 20h a 23h30.

ESCALDES SOUND

 • És un concurs de música que té lloc a les xarxes socials. Es tracta d’un projecte d’intercanvi ja que els grup o intèrpret guanyador actua a la localitat catalana de Cervera.

EXPOSICIONS D’ART ROTATIVES

 • Es tracta d’una iniciativa que permet als joves creadors compartir el seu art. Preparen la seva exposició i durant 21 dies es pot visitar pels joves que estiguin interessats. A més a més, des de les xarxes socials del comú es fa difusió.

GRUP DE PARES I MARES

 • Aquest projecte és adreçat a mares i pares que tinguin adolescents d’edats entre els 11 i els 17 anys. És un espai de conversa sobre les particularitats que comporta conviure amb l’adolescent. Es tracten temes sobre  les característiques de l’adolescent i de les dificultats que suposa per a les mares i pares l’educació en aquesta etapa. Es treballa a partir de temes concrets que proposen els  assistents. És un grup interactiu, d’intercanvi  i amb abordatge de situacions pràctiques.Té una durada trimestral, consta de 7 sessions, amb Assumpció Lluís, dinamitzadora del grup.

Espais

SALA POLIVALENT

 • Aquesta és la sala d’oci per als joves, vina amb els teus amics i coneix gent nova. En aquesta sala trobaràs diferent material de lleure com jocs de taula, videojocs, futbolí, taula de ping pong i molt més!

ESPAI INFORMATIU

 • Si tens dubtes sobre qualsevol matèria, nosaltres et podem ajudar. A més a més, disposem d’un banc d’informació de les principals demandes fetes pels joves, si necessites suport per realitzar algun tràmit relacionat, no dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres i concretem una reunió.

SALA D’ASSAIG

 • Ets un apassionat de la música i  no saps on assajar? Reserva la sala i gaudeix d’aquest espai. També pots venir dies alterns i coincidir amb altres joves i compartir el teu talent. A més a més, cada dimecres (de 18h a 19h30) i cada divendres (de 19h30 a 21h30) us esperem per fer JAM MUSIC.

PARET D’EXPOSICIONS

 • Si ets un artista emergent, segur que t’interessa aquest espai. Hem destinat un espai de la sala polivalent per a exposicions d’art rotatives cada tres setmanes. Si t’agradaria començar a compartir el teu art i inspirar a altres persones, no dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres per concretar el calendari.

 

SALA TALLER

 • Si busques una sala per fer reunions o un espai per concentrar-te o fer treballs manuals, aquesta és la teva sala. No dubtis en fer la reserva de la sala i aprofitar-la al màxim.

SALA RADIO

 • T’agrada el món del podcast, fer debat o simplement fer recomanacions audiovisuals? També tenim una sala equipada per a que aconsegueixis el teu objectiu. Recorda fer la teva reserva.

Més informació sobre el recurs

Adreça
Passeig del Valira s/n. Complex Prat del Roure

AD700
Escaldes-Engordany
Telèfon
890 882
Adreces electròniques
Persona de contacte
Belén, Ainoa, Sergi i Jordi
Horaris
Dilluns a Dijous de 11:00 a 19:30 i Divendres de 11:00 a 20:30 i
Dissabte de 16:00 a 20:00