Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Centre d'Orientació Educativa i Professional

Població
Àmbit
Nacional

El COEP és un servei que acompanya a les persones en la recerca educativa o laboral, i l’ajuda a definir un projecte educatiu i professional personalitzat.

Els i les professionals del servei ofereixen atenció personalitzada, guia de recursos educatius i professional i suport en el desenvolupament de competències individuals.

L'objectiu del COEP és:

- Acompanyar en els diferents processos educatius, professionals i laborals de la població d'Andorra.

- Col·laborar activament i en xarxa amb els recursos i serveis del país per millorar els processos d'orientació.

coep

Serveis d’atenció individualitzada

Orientació educativa o laboral a joves
Al COEP hi trobaràs un espai dinàmic d'informació actualitzada sobre orientació educativa i professional on t'ajudarem a establir un pla de carrera a partir de l'avaluació del teu perfil professional. A més, el COEP proporciona eines útils per a introduir-se en el mercat laboral andorrà. Si tens entre 16 i 30 anys, t'ajudarem a establir un projecte professional.

Processos de reorientació professional
El COEP acompanya i assessora en el projecte de reorientació a les persones que estan pensant a canviar la direcció de la seva carrera professional. En aquest  acompanyament es revisen els objectius a mitjà i llarg termini, es plantegen els recursos disponibles i adaptats a la situació de la persona i s’ajuda a establir criteris i un pla d’acció.

Resolució de dubtes sobre tràmits administratius i legislació
Els dubtes que sorgeixen sobre el funcionament dels sistemes educatius, sobre tràmits administratius o sobre el funcionament dels recursos públics poden bloquejar un projecte de futur. El COEP informa sobre el funcionament i redirigeix, en funció de la problemàtica, cap als departaments competents.

Més informació sobre el recurs

Adreça
Av. Príncep Benlloch, 30, 2n pis

AD500
Andorra la Vella
Telèfon
829456 - 696046 (WhatsApp)
Adreces electròniques
Horaris
8 h a 13h i 14:45 h a 18 h Dilluns a Dijous
8 h a 15 h, Divendres