Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Centre d'Orientació Educativa i Professional

Tipus
Administració pública

El COEP és un servei que acompanya l’usuari en la recerca educativa o laboral, i l’ajuda a definir un projecte educatiu i professional personalitzat. Els tècnics ofereixen atenció personalitzada, guia de recursos educatius i professional i suport en el desenvolupament de competències individuals.

Orientació educativa o laboral a joves
Al COEP hi trobaràs un espai dinàmic d'informació actualitzada sobre orientació educativa i professional on t'ajudarem a establir un pla de carrera a partir de l'avaluació del teu perfil professional. A més, el COEP proporciona eines útils per a introduir-se en el mercat laboral andorrà. Si tens entre 16 i 30 anys, t'ajudarem a establir un projecte professional.

Processos de reorientació professional
El COEP acompanya i assessora en el projecte de reorientació a les persones que estan pensant a canviar la direcció de la seva carrera professional. En aquest  acompanyament es revisen els objectius a mitjà i llarg termini, es plantegen els recursos disponibles i adaptats a la situació de la persona i s’ajuda a establir criteris i un pla d’acció.

Resolució de dubtes sobre tràmits administratius i legislació
Els dubtes que sorgeixen sobre el funcionament dels sistemes educatius, sobre tràmits administratius o sobre el funcionament dels recursos públics poden bloquejar un projecte de futur. El COEP informa sobre el funcionament i redirigeix, en funció de la problemàtica, cap als departaments competents.

Sector
Públic
Àmbit
Nacional
Foto COEP

Més informació sobre l'entitat

Adreça
Av. Príncep Benlloch, 30, 2n pis

AD500
Andorra la Vella
Telèfon
829 456
Adreces electròniques
Persona de contacte
Tamara Delgado
Horaris
10h a 18h30, Dilluns a dijous
8 h a 15 h, divendres